Wij ontwikkelen mensen en producten.

CWtechniek is een commerciële werkplaats techniek en erkend leerbedrijf. In een gespecialiseerde omgeving ontwikkelen wij mensen én producten.

Onze missie is het opleiden van technisch vakbekwaam personeel in een praktische omgeving waarbij we een ultieme synergie creëren tussen produceren voor uw doelstellingen én het opleiden voor de technische industrie.

CWtechniek streeft ernaar impactvol te zijn voor de volgende vier doelgroepen: opdrachtgevers, industrie, maatschappij en medewerkers.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij niet alleen een betrouwbare uitvoerder van assemblage werkzaamheden, maar ook een partner die uitblinkt in flexibiliteit, kennis en kwaliteit.

Voor de industrie zijn we een praktijkopleider die vakbekwame mensen opleidt en daarmee een belangrijke schakel in het oplossen van het groeiende tekort aan gekwalificeerd technisch personeel.

CWtechniek biedt langdurig werkzoekenden nieuw perspectief op de arbeidsmarkt door ze klaar te stomen voor een baan in de technische industrie.

Voor onze medewerkers is CWtechniek een omgeving waar kansen ontstaan en waar iedereen zijn talenten kan ontwikkelen.

Betrouwbare partner en assemblage-specialist

Voor onze opdrachtgevers zijn wij niet alleen een betrouwbare uitvoerder van assemblage werkzaamheden, maar ook een partner die uitblinkt in flexibiliteit, kennis en kwaliteit.

U profiteert niet alleen van betrouwbare en hoogwaardige productie, maar tevens van de optimalisaties die wij doen op het gebied van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC). Zo ontwikkelen wij niet alleen producten, maar delen wij ook kennis die u helpt uw bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

Oplossen technisch tekort

Voor de industrie zijn we een praktijkopleider die vakbekwame mensen opleidt. CWtechniek is hiermee een belangrijke schakel in het oplossen van het groeiende tekort aan gekwalificeerd technisch personeel.

De vraag naar technisch medewerkers is momenteel groter dan het aanbod. Tegelijkertijd neemt de vraag naar werk toe. Het gevolg is dat steeds meer assemblage-werkzaamheden noodgedwongen verplaatst worden naar het buitenland.

CWtechniek heeft als doel dit probleem op te lossen door mensen, werk en kennis te combineren.

Nieuwe kansen voor langdurig werkzoekenden

CWtechniek biedt langdurig werkzoekenden nieuw perspectief op de arbeidsmarkt door ze klaar te stomen voor een baan in de technische industrie.

Dankzij de opdrachten die we binnenhalen kunnen we investeren in opleidingen en onze mensen direct praktijkervaring laten opdoen. Mensen ontwikkelen op deze manier hun technische talenten terwijl ze werken aan echte projecten. Zo creëren we nieuwe kansen en brengen we goed opgeleid personeel in de industrie.

Onze opdrachtgevers waarderen deze opzet, omdat ze investeren in de industrie en met een deel van de bij ons neergelegde omzet aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor onze talenten betekent dit dat de stap naar de arbeidsmarkt sneller gemaakt kan worden en daar is het uiteindelijk om te doen.

Leren in de praktijk onder begeleiding van een ervaren vakman

Voor onze medewerkers biedt CWtechniek een omgeving waar iedereen zijn talenten kan ontwikkelen en creëren wij nieuwe kansen.

Wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een baan, maar weinig kansen krijgt dan helpen wij je omscholen via een praktijkopleiding voor een baan in de techniek.

Tijdens de opleiding sta je onder begeleiding van een ervaren technisch leraar. Op deze manier krijg je bij ons de kans om te groeien en je talenten te ontwikkelen.

Omdat je tijdens de opleiding werk aan echte projecten van onze opdrachtgevers ontstaan er veel doorgroei- en specialisatiemogelijkheden. De mogelijkheid bestaat dat je uiteindelijk zelfs bij één van onze opdrachtgevers in dienst komt.

Nieuwsgierig geworden naar werken in een technische omgeving? Vraag naar een kennismaking of bekijk onze vacatures.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?